In debat over de toekomst van Europa

Nov
16
Dinsdag, 16 November, 2021 om 07:00 PM

Egmontpaleis

Debatavond over de toekomst van Europa met de federale regeringsleden van Ecolo en Groen

Heb jij een uitgesproken mening over de toekomst van de Europese Unie? Wil je van gedachten wisselen over een rechtvaardige klimaattransitie, de digitale transformatie of de plaats van de burger in het Europese besluitvormingsproces? Dit is jouw kans om hierover in gesprek te gaan met andere burgers én met ministers Petra De Sutter, Georges Gilkinet, Tinne Van der Straeten, Zakia Khattabi, staatssecretaris Sarah Schlitz en met voormalig co-voorzitster van de Europese groene partij Monica Frassoni. Afspraak op dinsdag 16 november van 19 tot 22u.

🇪🇺 De avond, die georganiseerd wordt in het kader van de Conferentie over de toekomst van Europa, wordt vormgegeven aan de hand van zes gesprekstafels. Wij voorzien in gespreksleiders en een hapje en een drankje, dat alles op een iconische locatie in Brussel. De plenaire sessie zal plaatsvinden in het Nederlands en in het Frans. De primaire voertaal bij de aparte discussietafels verschilt van tafel tot tafel. 

✅De inschrijvingen zijn nu afgerond. Het aantal plaatsen is beperkt, een selectie van de deelnemers zal plaatsvinden in de week van 8 november. We houden je op de hoogte!