Boekvoorstelling: 'Wie redt de toekomst?'

Dec
04
Maandag, 04 December, 2023 om 08:00 PM

Minardschouwburg, Gent

Minister Petra De Sutter presenteert haar boek 'Wie redt de toekomst?' in schouwburg Minard te Gent. Ze gaat daar in gesprek met Maaike IJsebaert, muziekdocente en één van de kinderen die ze mee op de wereld zette. Joris Hessels leidt de avond in goede banen. Op het einde van de voorstelling krijg je de kans om rechtstreeks vragen te stellen aan minister Petra De Sutter. Ook kan je die avond 'Wie redt de toekomst?' aankopen en je exemplaar laten signeren. Schrijf meteen in, het aantal plaatsen is beperkt!

Over 'Wie redt de toekomst?'

Petra De Sutter was dertig jaar lang fertiliteitsarts. Vaak denkt ze terug aan de kinderen die ze toen op de wereld bracht.

Als politica vraagt ze zich af wat zij vinden van de wereld vandaag, waarvoor Petra zich mee verantwoordelijk voelt. Wat kan ze doen om mensen hoop te bieden in deze soms verwarrende tijden?

Als wetenschapper en als politica laat Petra De Sutter zich graag uitdagen. Daarom ging ze op zoek naar antwoorden in gesprekken met inspirerende mensen: specialisten, ervaringsdeskundigen, kunstenaars, jongeren, ouderen, politici en wetenschappers. Allemaal buigen ze zich samen met Petra over die ene grote vraag: ‘Wie redt de toekomst?’

Over wat er op ons afkomt en wat 20 inspirerende mensen ons daarover vertellen: Denneth en Dirk Ahles, Nadia Aimé, Khalid Benhaddou, Hans Bruyninckx, Maaike Cafmeyer, Peter De Caluwe, Inti De Ceukelaire, Ignaas Devisch, Ann Dooms, Dalilla Hermans, Eva en Maaike IJsebaert, Naomi Izabela, Aline Muylaert, Philsan Osman, Kate Raworth, Selah Sue, Lieven Vanlommel, Koen Vanmechelen, Valerie Van Peel, David Van Reybrouck en Paul verhaeghe.

We heffen het glas!

Na de boekvoorstelling nodigen wij je uit voor een receptie, waar je de kans hebt om het boek door Petra De Sutter te laten signeren. Mis deze bijzondere avond niet en schrijf je nu in. Opgelet: het aantal plaatsen is beperkt.